Jeśli to z Małomicami okaże się prawdą to kolejny raz szlag mnie trafi, byłem w Małomicach w zeszłym roku, byłem dwa lata temu i więcej już nie planowałem...
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Z gugli wynika, że to chyba taki wyremontowany popeerelowski pawilon. Ale że w takim miasteczku dają im warzyć między szkołą i kościołem...
Właśnie dlatego wydaje mi się to trochę dziwne, ale w CEIDG ma wpisany tylko taki adres i przypisane koncesje na obrót i sprzedaż piwa. Tomasz Kieża jest pewnie piwowarem, ale na piwo.org nie ma żadnej jego treści. Kod EAN podaje firmę WEKA jako producenta. Nie ma indywidualnego zatwierdzenia w GUM, więc ktoś dla niego to robił jeśli fizycznie tam stoi sprzęt. Tylko kto? Innomero nie.
Piwowarem to duze słowa, bardziej wiekowym budowlańcem lubiacym piwo ;-)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Właśnie dlatego wydaje mi się to trochę dziwne, ale w CEIDG ma wpisany tylko taki adres i przypisane koncesje na obrót i sprzedaż piwa. Tomasz Kieża jest pewnie piwowarem, ale na piwo.org nie ma żadnej jego treści. Kod EAN podaje firmę WEKA jako producenta. Nie ma indywidualnego zatwierdzenia w GUM, więc ktoś dla niego to robił jeśli fizycznie tam stoi sprzęt. Tylko kto? Innomero nie.
Jeśli to z Małomicami okaże się prawdą to kolejny raz szlag mnie trafi, byłem w Małomicach w zeszłym roku, byłem dwa lata temu i więcej już nie planowałem...
Comment