Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego browaru do dodania (do bazy BB)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav Wyświetlenie odpowiedziBrowar Miejski Stargard
Krzywoustego 1
73-110 Stargard
Premiera: 30.03.2019Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav Wyświetlenie odpowiedziTak, chwalili się na profilu
Dodam przy okazji drugi browar otwarty w ten weekend:
Browar Suski "SUCH a BEER"
Śleszowice 279
34-200 Zembrzyce
Premiera 29.03.2019- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziBrowar Folga
Ul. Nowy Świat 8
72-300 Gryfice
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
zadebiutował browar:
Przetwórnia Chmielu
Al. Jarzębinowa 2
05-825 Książenice
Comment
-
-
Dodane, dzięki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziArt Przetwornia jest zdublowana w bazie
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJaroslav, Ty wiesz!
Comment
-
-
Jeszcze Prusaka trzeba przycisnąć żeby tutaj zamieszczał adresy nowouruchanych browarów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Browar Popiel
Zamkowa 3
28-200 Kurozwęki
restauracyjny
otwarcie - grudzień 2018Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment