Przełom oficjalnie ruszył ze sprzedażą 20 kwietnia 2019 - info. na beerstoku od właściciela.
Zgłoszenie nowego browaru do dodania (do bazy BB)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Last edited by ART; 2019-05-12, 19:56.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Nie wiem czy Bielawska Wytwórnia Napojów zmieniła nazwę, ale podczas gdy na ich stronie www nadal używają tego nazewnictwa to na FB już nazywają się Browar Wielka Sowa. Taka też nazwa widnieje na ich najnowszym pokalu. Jeżeli faktycznie zmienili nazwę, to należałoby to poprawić w bazie browarów.Last edited by beerek62; 2019-06-16, 18:48.Comment
-
Browar "Przetwórnia Chmielu"
Jarzębinowa 5
05-825 KsiążeniceGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
ślepak i tyle ze mnie,
ale prawidłowy adres to Jarzębinowa 5Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Dzisiaj kupiłem butelkę Maxi Mini IPA już z Wieprza. A wiem, że to tam było bo mam info od Ziemka, że pierwszym piwem ma być bezalkoholowe, na rozruszanie drożdży. I mówili, że dopiero na swoim zrobią bezalkoholowe
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu TapatalkaComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment