W Biehalle Łódź jest także Marcowe. Poproszę o dodanie do DP. Parametry zapewne identyczne jak w Katowicach i Warszawie.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2008-09-15, 11:27.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Wg. słów właściciela Browaru na Jurze, chodziło o jakiś chiński browar. A może japoński? W końcu dziecko-chińczyk i dziecko-japończyk w zasadzie niczym się nie różnią W tej chwili do wyczerpania zapasów etykiet są jeszcze Tigery, docelowo będą Tagery.Comment
-
A może, słabo go słyszałem. W każdym bądź razie to "wina" jakiegoś azjatyckiego browaru, a nie napoju energetycznegoLast edited by Pendragon; 2008-09-15, 14:53.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
dziękuję za zgłoszenia!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Browar na Jurze, Bursztynowe (Zlotowe )
Ja tak "w temacie" Zlotu.
Tam dość poważnie testowaliśmy Bursztynowe, zarówno w Siewierzu, jak i przy browarze.
Ta nazwa się już przez forum przewinęła, ale mam spore watpliwości, czy to to samo piwo...Comment
-
brać za Ciemne Niefiltrowane- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Racibórz, Gwarek
Browar Książęcy Racibórz
Gwarek
(wyprodukowano dla KEM-3, Dąbrowa Górnicza)
poj.: 0,5 l
alk.: 4,2 %
extr.: b.d.
Nie widzę, żeby było zgłaszane. Pozyskałem na Zlocie od sekcji górnośląskiej.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
ostatnio pite przeze mnie Noteckie miało dokładnie 12,1Blg oraz 5,5% oraz teksty że jasne naturalne itd.
na 90% jest to nowa wersja tej etykiety
i tym samym nie jest to nowe piwo
ale to już ART rozstrzygnie
Niedługo ma się pokazać w delikatesach w Pasażu Grunwaldzkim i u Kopyra w Obornikach Śląskich.Comment
Comment