Popieram
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
o ile pojawienie się nowego piwa na rynku jest stosunkowo łatwe do wychwycenia, to o zgrozo trudno czasem ocenieć kiedy zniknęło...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzio ile pojawienie się nowego piwa na rynku jest stosunkowo łatwe do wychwycenia, to o zgrozo trudno czasem ocenieć kiedy zniknęło...
Comment
-
-
trzymam sobie listę po szykowaniu każdego Plebiscytu, tylko cholera czasu brak na uzupełnienie tego.
Niestety, ale powoływanie się na informacje ze stron browarów tylko rzadko ma sens...Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2008-10-14, 21:59.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzitrzymam sobie listę po szykowaniu każdego Plebiscytu, tylko cholera czasu brak na uzupełnienie tego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziMoże można ci jakoś pomóc...
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziMee-e-eldu-uję: wyszukiwarka takiego piwa NIE ZNA.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziMazowieckie jasne pełne (pasteryzowane) 12,1% i 6,0% alk, które właśnie piję - nie ma w spisie piw browaru Konstancin. Jest jedynie Mazowieckie niepasteryzowane.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziRoyal Unibrew Polska
Dock Supermocne ( pisownia oryginalna z puszki) a.9,2% e. nie podano
który konkretnie z browarów RU niestety nie wiem.
Namysłów
Złoty Denar Mocny a.6,1% e. nie podano- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMoże nie kopmy leżącego - udajmy że to Mocne ekscelentne. Browar zakończył działanie to chyba już pośmiertnie nie będę nic wprowadzał.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzia piwo nakel z krajana niepasteryzowane jeszcze nieuwzględnione? ekstr. 14,1. alk. 7%. gdyż ponieważ właśnie spożywam. (i czemu znowu siedem wolt?)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gfaran Wyświetlenie odpowiedzinie mogę znaleźć w dzienniku piwnym :-(
Browar Kiper.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
Comment