To następne w Kowalu to będzie miodowe, w styczniu już będzie można zdegustować. Tak nas zapewniono na miejscu.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
Comment
-
Arturze, piwa od Kowala i Tumskiego czekają abyś dodał do DP.Comment
-
W czeskim Tesco kupiłem 3 puszki, wszystkie opisane jako : VYROBENO V POLSKU . Jaki browar to produkuje?
Tutaj adres dyskusji ze zdjęciami : http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=80874Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
przepraszam za dłuższe oczekiwanie.Last edited by ART; 2008-11-24, 00:04.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Mea Culpa, tak dawno nikt o nim nie napisał, że nawet nie zauwazyłem, że to piwo już kiedyś ( może cały czas?) było przez VP robione.Last edited by Pendragon; 2008-11-24, 00:14.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
WTF>???- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment