Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
ale MSTE wspomniał o Klubowym Extra mocnym a oceniane było Klubowe Premium - jako że warzone na zlecenie trudno stawiać na analogię, szczególnie że browar chojnowski najprawdopodobniej nie warzy już od długiego czasu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTale MSTE wspomniał o Klubowym Extra mocnym a oceniane było Klubowe Premium - jako że warzone na zlecenie trudno stawiać na analogię, szczególnie że browar chojnowski najprawdopodobniej nie warzy już od długiego czasu.
Podaję numer , może ktoś bedzie miał więcej szczęścia niż ja.
Piwomar (0-43) 675-21-82Comment
-
No to już wkrótce...
Zapewne ,to Red full,ale brawa za pomysł.
Teraz muszę zdecydowanie zmienić miejsce Ambera(sponsor Arki hm...)Namysłów wyprodukował piwo dla Śląska.Pozostanie mi jeździć do Niemiec
Trzeba się zalogować...?ŁeLast edited by Pogoniarz; 2005-03-23, 12:00.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Nowe z Raciborza:
Bizon Premium, alk. 5,5%.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Konkurencja dla Żubra? Ciekaw jestem wyglądu etykiety...Last edited by nikita_banita; 2005-03-27, 09:37.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaKonkurencja dla Żubra? Ciekaw jestem wyglądu etykiety...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Etykieta Bizona jest nawet ładniejsza niż Żubra.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
zaległe piwka wprowadzone.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nowe piwa
Nowe piwo z Browaru Amber : Berg Strong - alk.6,6%obj. , ekstraktu brak. Etykieta taka jak w Berg Premium, z tym że kolor zielony zastąpionio czerwienią. Butelka zwrotna, kapsel bez nadruku. Zakupione w sieci "Netto" za 1,49 złComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTz listy aktualnie warzonych piw wyszczególnionych w Browarze do skreślenia jest ok 140 marek. pisze marek bo niektóre piwa funkcjponują nadal pod zmienioną nazwą. nie liczę też piwek które bezpowrotnie odeszły wraz zamknięciem browarów które je warzyły
A jak tam prace nad uaktualnieniem już nie warzonych piwek ???Comment
Comment