Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kruger_nr1
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kogra Wyświetlenie odpowiedziVAN HORN STRONG alk. 7,2%
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Bardzo proszę o dodanie nowego piwa. Gościszewo "Pszeniczne" 5,5% alko., 12% ekstraktu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziBrowar Staropolski
Barrel Jasne Pełne
Ekstrakt: ??
Alkohol: 4%
Pasteryzowane
Puszka 500ml
http://www.browarstaropolski.pl/www/barrel.html
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziAmber
Karo alk.6% e. nie podano
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNa pewno występują w nazwie następujące wyrazy: Bursztynowe/Amber (Ale) oraz Ciemne/Dark (Ale) oraz na początku Smocze
Tak czy siak, warto by je dodać pod Zawierciem pod jakąkolwiek nazwą, by był porządek w DP.
Jeśli oczekujesz inicjatywy z mojej strony w podaniu nazwy to podaje:
Smocze Bursztynowe i Smocze Ciemne
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lump Wyświetlenie odpowiedziKARO z AMBERA alk 6 % ekstrakt 16,9
dostępne w puszce w Netto po 1,59 zł (czyżby BERG po liftingu ?)
Jednocześnie jest tam REMUS
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziEDI, Swojskie Ciemne Niepasteryzowane
16,1 Blg
7,6%
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziJanów Mocne
alk. 6,8%
pasteryzowane
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziprzypominam o dodaniu!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gopher Wyświetlenie odpowiedziA ja chciałem zgłosić minibrowar w Lublinie, bo nie mogę gadżetów dodać w kolekcjonerstwie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie jest to nowe piwo, ale pod nową, krótszą nazwą.
Wraz z wprowadzeniem nowych etykiet nie ma już dziwoląga a jest po prostu Łaskie.
http://www.browar.biz/piwo.php?id=2107
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA ja mam przed sobą Lechię o zaw. alkoholu 5,0. Ale ta moja to Lechia Full. Na etykiecie słowo Premium też odnajdziemy, ale zdecydowanie schowane. Może są 2 marki?
Tak więc zgłaszam:
Połczyn- Zdrój
Lechia Full
alc. 5,0%
ekstr. brak
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziTwo AXES - Browar Namysłów alk.5,8%obj. ekstr.-?
www.two-axes.com
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziProszę o dodanie: Minibrowar Hotel Płock - Porter 17BLG
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika westom_Poznań Wyświetlenie odpowiedziPiwo Capstrzyk e.w. 11BLG, alk. 5,5%. Sulimar Piotrków Trybunalski
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz Wyświetlenie odpowiedziGrodzka 15, NASZE pszeniczne, 12,5 i 5,5%. Pisownia wielkimi literami występuje w oryginale na paragonie.
I bardzo proszę o dodanie Mocnego Janowa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziBardzo proszę o dodanie nowego piwa. Gościszewo "Pszeniczne" 5,5% alko., 12% ekstraktu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ależ ten czas zleciał :/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
Zatem ta Lechia Premium i Lechia Full to to samo? Jedna dodana
Nie wiem czy jest jedna czy dwie, ale dodałeś tę niewłaściwą
Oto dowód:
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika giudice Wyświetlenie odpowiedziZ wypowiedzi kolegów w pod artykułem o grzechach i uczynkach Raciborza wynika, że od jakiegoś czasu nie było tego piwa na rynku.
Jeśli istotnie tak było, to pojawiło się ponownie:
Racibórz Twierdzowe
alk. 5,7 %
ekstr. nie podano
niepasteryzowane- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment