Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2009-08-07, 15:54.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Maćkowe Piwo Miodowe
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Maćkowe Piwo Miodowe
http://www.mackowe.pl/
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Maćkowe Piwo Miodowe
http://www.mackowe.pl/
Adres firmy wskazuje, że robione dla kogoś/lub gdzieś na Podhalu. Wśród składników wymieniony słód.Last edited by Pankracy; 2009-08-10, 11:10.Comment
-
Comment
-
Zapewne nigdzie, ale Dyrektor już o nim wie
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Czy piwo będzie na Pomorzu tego nie wiem. Wiem jednak, że "Maćkowe" ma być dystrybuowane w inne rejony Polski (m.in. do Warszawy).
Tak na marginesie. Tytułowy Pan Maciej jest właścicielem zakładu ślusarskiego.Comment
-
w pierwszej wolnej do tego celu chwili- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
No to, że tak powiem, popełniasz błąd. Przepraszam za offtop, ale ciężko nie zareagować. Po pierwsze w Polsce warzy się wspaniałe piwa, tylko trzeba je poznać i się zainteresować. Oceniając polskie piwa po Okocimiu można dojść do co najmniej pochopnych wniosków... Polecam jednak pić polskie piwa, nie tylko Okocim (prawie jak piwo).Comment
Comment