Masz kategorię "piwa zagraniczne"
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Comment
-
Dzięki,już się zorientowałem ,że popełniłem faux pas i jest mi głupio z tego powodu.A co do polskich piw i prawie piw,to największą frajdę sprawia mi wypicie piwa beczkowego,butelke w sklepie może kupić każdy,ja wolę zadać sobie trochę trudu znaleść i wypić beczkowe.Niestety w moje"metropolii" królują 3 prawie piwa,które być może do czegoś się nadają ,ale na pewno nie do picia,mianowicie Tyszczoch(Tyskie),Żywczor(wiadomo) i Wara(też wiadomo).Dlatego wolę na piwo wybrać się do Czech.Aczkolwiek dzis dopiero trafiłem na to światłe forum i będę poszerzał swą wiedzę na temat polskich piw w dalszym ciągu skupiając się na beczkowych....Comment
-
Nie brakuje - to nie jest piwo warzone w Polsce.Last edited by Maggyk; 2009-08-24, 10:10.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Kormoran
Wiśnia w piwie
alk 5,2%Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Nigdzie nie znalazłem więc podaje takie piwko z Witnicy Boss Bier piwo jasne 6,5%
fotkę podam w wolnej chwili dziś
Comment
-
Jagiełło, Lipcowe niepasteryzowane
12,1Blg 6,0% jasne
śmieszna etykieta stylizowana na jakieś lat 70.Comment
-
Harnaś Mocne
Witam, zgłaszam brak w dzienniczku Harnasia Mocnego, alk. 7,0 %
Liczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
Liczba kapsli z piw, które wypiłem: 2286 ze 162 krajów
Noriuszowe piwa - zdobyte kraje