Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Widziałem te puszki w Netto. Zastanawiam się ,dlaczego Amber miałby rozlewać piwo w Jabłonowie? Czy to nie jest aby jakiś produkt właśnie Jabłonowa?Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
Last edited by Pendragon; 2010-07-28, 21:49.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
A ot i ciekawostka. Będąc dziś w Browarku w Gdyni zobaczyłem i własnym oczom nie wierzyłem: Jako, Mocne Polskie teraz w nowych etykietach i podzielone na Mocne Polskie Classic i Mocne Polskie Exclusive... Czy to 2 różne piwa z Namysłowa?! Jeśli tak, to można to dodać do listy Namysłowa. No chyba, że zmienili dostawcę piwa.Comment
-
Namysłów
Złoty Denar Chmielowy, alk. 5,6%Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
A ot i ciekawostka. Będąc dziś w Browarku w Gdyni zobaczyłem i własnym oczom nie wierzyłem: Jako, Mocne Polskie teraz w nowych etykietach i podzielone na Mocne Polskie Classic i Mocne Polskie Exclusive... Czy to 2 różne piwa z Namysłowa?! Jeśli tak, to można to dodać do listy Namysłowa. No chyba, że zmienili dostawcę piwa.Comment
-
Uzyj "wyszukiwarki" Młody Padawanie."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Dodane,
Głubczyce, Golden Keg
3,0% obj. alk., ekstrakt nieznany
Aldach pisał już o nim cztery lata temu, a ja dziś nabyłem z saperskiego obowiązku za całe 1,29 zł, więc dodaję.
Dodane,
Sombreros - Piwo o smaku tequili
Alk. 4,8%
Brak producenta, wyprodukowano w Polsce dla TESCO
Edit:
Etykietka jest pod Połczynem
Dodane w czerwcu.
Dodane,
Dziękuję za zgłoszenia.
To cytrynowe z Bossa to ma jakieś parametry?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
niech stracę , dodane, Cytrynowe też.Last edited by ART; 2010-08-05, 20:51.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment