No właśnie - czas zamieścić piwa ze Spiża z Katowic. Bo się zrobi zamieszanie! jak ludziska zaczną umieszczać opisy piw katowickich pod Spiżem Wrocławskim.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Prezydent Mocny; browar Północny, Suwałki.
ekstr 12,1%; alk. 6,2%.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Kolejne nowe piwo z Raciborza - Mocne z Zamku; alk. 7,8%; ekstr. 14,5%. Rozlewane przez browar GAB.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Czy Red House z Reginy Był juz omawiany?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
piwo pt:
Twoje mocne
wyprodukowane dla Jotemi Ozorków przez Zodiak Kłodawa
alk. 7,8 %obj
ekstrakt nie podany
przywiezione przez Sopistę prosto z browaru. DziękiLast edited by Ahumba; 2005-08-30, 20:11.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
No to jeszcze: piwo w butelce 0,33lWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Raczej nie nowość (nie wiem nawet czy jest jeszcze produkowane), ale w spisie Relakspola tego brak:
Green's Beer,
Alk. 5,5%, ekstraktu nie podano.
i cytat z kontry:
Producent: B.R. Kraków,
Dystrybucja: F.H.U. "Bursztyn", Jastrzębie Zdrój, ul. Cieszyńska 116
W najbliższym czasie postaram sie "dorzucić" skany do kolekcjonerstwa.Comment
-
dziękuję - zaległości nadrobione.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rude_BoyMinibrowar Haust - Jasne niepasteryzowane 12 Blg : alkohol ? , ekstrakt 12% wag. cena 0,5l - 6,00zł , 0,3 - 4,50zł (sok do piwa 0,1l - 0,50zł)
Na razie jakoś nie wierzę w to- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment