Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
Comment
-
Rany, ja chyba jednak opracuję ten test wiedzy piwnej, bez zaliczenia którego nie będzie można pisać tu komentarzy. Ile można?!
Skąd miałem to wiedzieć ze nie jest robione w Polsce:> czy to jakaś róznica czy Polskie czy NIemieckie czy Francuskie? Grunt zeby smakowałoComment
-
a to nie wiedziałem ze nie jest robione w Polscewidziałem ze poprostu jest w polskich piwach OKOCIM to pomyślałem ze moze admini nie zrobili Skąd miałem to wiedzieć ze nie jest robione w Polsce:> czy to jakaś róznica czy Polskie czy NIemieckie czy Francuskie? Grunt zeby smakowało
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Dzisiaj spróbowałem Honig Weizen z browaru Cornelius z Piotrkowa Trybunalskiego i nie mam go gdzie wpisać Nie ma ani Kipera ani Corneliusa ani Piotrkowa Trybunalskiego.Comment
-
Przepraszam, znalazłem Sulimar. Nie było tematuComment
-
I jeszcze:
Piwo Jasne Sielskie Anielskie
Ex 14,2% wag. , Alk 7,0% obj.
Gospoda Sielsko Anielsko
Kto uwarzył- nie podano, wszystko wskazuje na browar JagiełłoComment
-
Czy koźlaka z Krajana dla Dionizosa traktować jako inne piwo czy jako tego samego Kożlaka, który ma swój temat? Nie ma w nazwie Bearnard, inna jest tylko etaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment