A i ilość soku dodawanego do piwa jest niewiarygodna
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rude_BoyInformacje o warzeniu na miejscu otrzymałem w Hauście od barmanki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Dzis spozyte - Rybnicki Strong - ekstrakt 15,1, alkohol - 7,8%. Producent - Royal Unibrew Jedrzejow.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesdobrze byłoby dodać Głowę Smoka i browar również, no chyba, że jest klasyfikowany jako relakspol - tak na razie w DP wpisuję.Comment
-
Rybnicki Strong jak i Smocza paszcza dodana (z zaw. alk.).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
zgłoszone piwa dodane - dzięki!
wraz z nimi także - produkcja Łomży - Vilkmerges Alus w kilku wariantach, Rybnicki Porter z Jędrzejowa i kaszubskie wygibasy z Ciechanowa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Harde
Browar Amber piwo Harde mocne 0,5 puszka zaw. alk 7,2 % ekstrakt chyba 16,9 , nie wiem na pewno bo jest napisane 16,9 US FL OZ
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepnie wiem na pewno bo jest napisane 16,9 US FL OZComment
-
piwka dodane do bd. dzięki!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment