Czyli co, Premium to EB?
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
P.S. Paru kolegów wspomina je w temacie "A najbardziej mi żal..."Last edited by podswierkiem; 2011-03-06, 16:24."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Bo EB to było moim zdaniem piwo które przetarło szlak późniejszym polskim koncernom, pokazało jak należy zawojować rynek ogólnopolski. Duże wydatki na reklmę telewizyjną, billboardy, gadżety od parasoli, krzesełek po długopisy i kalendarze, chwytliwe hasła reklamowe a na samym szarym końcu smak.
W temacie "A najbardziej mi żal..." widziałem tęsknotę za EB Red które było jak na lata 90-te piwem bardzo nowatorskim i nieszablonowym. Za standardowym EB chyba aż tak wielu nie tęskni.Comment
-
Comment
-
Wcześniejsze partie były z Krajana, widać Dionizos tym razem zlecił zrobienie piwa browarowi Jagiełło, zatem znów mamy kolejne piwo o tej samej nazwie i tej samej szacie, robione przez dwa różne browary i bedące klonem innych produktów tychże. Typowy polski burdelikCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Stern Extra Strong 9,2% alk.
wyprodukowano przez: Royal Unibrew Polska
prawdopodobnie Łomża , gdyż już robiła piwa o tej zawartości alkoholu.
kod: 59003538901762
puszka 0,5 l
Kastel Premium 5,0% alk., 9,9% P
dystrybutor: REWE Romania S.R.L.
wyprodukowano i rozlano w Polsce
puszka stalowa 0,5 l
prawdopodobnie Van Pur, ze wzgledu na stalową puszkę i szeroki wachlarz puszek produkowanych na export
kod: 5900535003819
Kastel Fara Alcool 0,5% alk., 6,8% P
dystrybutor: REWE Romania S.R.L.
wyprodukowano i rozlano w Polsce
puszka stalowa 0,5 l
prawdopodobnie Van Pur, ze wzgledu na stalową puszkę i szeroki wachlarz puszek produkowanych na export
kod: 5900535003833Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
Wcześniejsze partie były z Krajana, widać Dionizos tym razem zlecił zrobienie piwa browarowi Jagiełło, zatem znów mamy kolejne piwo o tej samej nazwie i tej samej szacie, robione przez dwa różne browary i bedące klonem innych produktów tychże. Typowy polski burdelikComment
Comment