Ale byka strzeliłem. Arcie jeśli to możliwe, proszę przenieś post we właściwe miejsce.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Dziś dodane do DP:
- Van Pur, Kastel Fara Alcool
- Van Pur, Kastel Premium
- Łomża, Stern Extra Strong
- Łomża, Export Miodowe
- Jagiełło, Bearnard z kniei
- Jagiełło, Piwo Ducha z Gór jasne
- Konstancin, Pszeniczne
- Grodzka 15, Bursztynowe
Pozostaje do rozstrzygnięcia kwestia piwa EdelMeister Z Van Pura
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Baca Mocny
alk. 6 % obj.
Piwo jasne mocne pasteryzowane
producent: JAKO Kokanin (ale piwo pewnie z Namysłowa )
zamieszczam kod: 5 907 804 871 315
Fotka butelki: http://www.jako.com.pl/baca-mocny♪♫
♫
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziBo EB to było moim zdaniem piwo które przetarło szlak późniejszym polskim koncernom, pokazało jak należy zawojować rynek ogólnopolski. Duże wydatki na reklmę telewizyjną, billboardy, gadżety od parasoli, krzesełek po długopisy i kalendarze, chwytliwe hasła reklamowe a na samym szarym końcu smak.
W temacie "A najbardziej mi żal..." widziałem tęsknotę za EB Red które było jak na lata 90-te piwem bardzo nowatorskim i nieszablonowym. Za standardowym EB chyba aż tak wielu nie tęskni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziBo to nie jest polskie piwo."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziNie zastanawiałem się nad poprawnością tylko nad stanem faktycznym. A ten jest taki, że Okocim Pszeniczne pochodzi z Litwy."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Gdzie mogę wpisać Gniewosza Jasnego - w Krajanie jest tylko Ciemne i Koźlak ?
Comment
-
Comment