Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Boss Witnica
Karkonoskie (Mocne Niepasteryzowane)
alko. 6,1%
ekst. 13,1%
termin przydatności 5-6 tygodni
Wyprodukowany dla hurtowni z Jeleniej Górze, niestety brak informacji na kontrze, o którą hurtownie chodzi. Piwo to 99% Lubuskie, krótki termin niby potwierdza brak pasteryzacji, z drugiej strony wszyscy wiedzą jak wypadło badanie Lubuskiego.Comment
-
Widziałem 2 nowe piwa smakowe wyprodukowane w Polsce dla Tesco;
Fazzy jabłkowe - kod z puszki 5 051007 019026
Fazzy malinowe - kod z puszki 5 051007 019019
Zawartość alk. 4,8 % dla obu piw.Comment
-
To jeszcze wymyśl jaki to browar, bo nawet kod nie jest polski.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Więc ich siłą rzeczy nie mogę dodać, chyba że ktoś da jakiś wiarygodny dowód (albo głowę), że "toto" pochodzi z konkretnego browaru.
-
No bo Tesco jest brytyjskie. Nie zawsze kod oznacza browar, czasami (piwa pod marką własną) jest to numer "zamawiającego"Last edited by Pendragon; 2011-04-12, 13:26.
-
Comment
-
W tym tygodniu, może nawet jutro.
Comment