Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Comment
-
Comment
-
Datownik na tych wynalazkach jest identyczny jak na puszkach połczyńskich, na pewno te piwa nie są z Lodzi!♪♫
♫Comment
-
WOW!
Już się nie mogę doczekać tych wspaniałych smaków i aromatówComment
-
Comment
-
gwoli scislosci zostalo uwarzone przez browar konstancin w browarze wynajetym od browaru gab, pisanie ze " uwarzyl go browar gab" jest wprowadzaniem w blad
moje pszeniczne ma date 23.05.2011 czy to juz warka uwarzona w oborach? i moze zostac w 100% przypisana browarowi konstancin?Comment
-
To nie browar warzy, tylko ludzie w nim pracujący - to tak na marginesie. Tak się składa że do lokalizacji przywiązujemy tu szczególną wagę. Może daje to czasami kuriozalnie efekty, ale jest to przynajmniej bliższe prawdy. Skoro producent zapomniał dać o tym znać na opakowaniu to my będziemy o tym informować.Last edited by ART; 2011-04-18, 23:33.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
To nie browar warzy, tylko ludzie w nim pracujący - to tak na marginesie. Tak się składa że do lokalizacji przywiązujemy tu szczególną wagę. Może daje to czasami kuriozalnie efekty, ale jest to przynajmniej bliższe prawdy. Skoro producent zapomniał dać o tym znać na opakowaniu to my będziemy o tym informować.
oczywiscie rozumiem iz nalezy zaznaczyc gdzie warka zostala uwarzona ale chyba lepiej bylo by napisac np : Konstancin: Pszeniczne (uwarzone w browarze GAB)
moim zdaniem obecny zapis wprowadza w blad i moze z niego wynikac iz browar konstancin nie zrobil tego piwa wlasnymi silami tylko zamowil je w innym browarzeComment
-
Ile razy można warzyć piwa, które zaraz po opuszczeniu browaru kwaśnieją. Przekazali tą sprawę bardziej doświadczonym kolegom.Comment
Comment