Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Tak, tak i jeszcze raz tak dla tego piwka, można kupić w Gdańsku Wrzeszczu na Klonowej. Oceniłbym je na 8/10Comment
-
Bierhof to private label Stokrotki i najprawdopodobniej tylko tam będą dostępne. Ewentualnie zostaną wprowadzone do hurtowni sieci Tradis.Comment
-
Nadchodzą Żubr Bursztynowe i Tyskie Książęce Miodowe
nie mogę się doczekać...
Comment
-
Popieram zgłoszenie nowości. Kupione w kaliskim Banku Piwnym. Świetne piwo, jak dla mnie najciekawsza dotychczas nowalijka w 2011 roku.Comment
-
Jabłonowo Trzy Zboża
ekstrakt b/d
alkohol 5,6%
aromatyzowane jałowcemLast edited by bobza; 2011-06-01, 08:00.Comment
-
-
To porównajcie jeszcze z Mocnym Redem.
Wszystkie trzy marki to jedno i to samo piwo, tylko rozlewane z różnego stopnia odfermentowania.
A jeśli pójdzie na HGB, to od stopnia rozwodnieniaLast edited by Pendragon; 2011-06-01, 12:09.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Tak właśnie myślałem na ale przynajmniej ładna eta będą mieli kolekcjonerzy frajdę.Comment
-
Jeszcze nie ma tego piwa dodanego w DP i na liście piw. Proszę kompetentne osoby o nadrobienie tej zaległości, zwłaszcza w DP."We're troops of tomorrow,
We're hangin' round today.
We're playin' tough music,
'Cos it's hard times honey..."Comment
-
Pszeniczne jest przecież w bazie, więc nie wiem po co je zgłaszasz? Za to nie ma Mocnego, ale poczekam z jego dodaniem, aż ktoś napisze coś więcej o tym piwie.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
A coś więcej o tym piwie? Zapewne jest to wersja jakiegoś już dostępnego piwa? I zapewne jest to niefiltrowana wersja Niepasteryzowanego dostępnęgo w butelkach?Last edited by Pendragon; 2011-06-01, 20:35.
Comment