No to jeszcze tylko niech ktoś napisze gdzie można to cudo kupić (interesuje mnie Toruń, Bydgoszcz, Gdańsk lub Katowice
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon -
Comment
-
Jasny - ciemny?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ktoś gdzieś tu coś pisał o nowych piwach z Grybowa, ale żeby aż tak? Na Bocku zatem się nie skończy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
No to zgłosimy...
Browar nieznany - Pszczyńskie Niepasteryzowane Szlachetne - eks. 12,0 alk. 4,9%
Browar nieznany - Pszczyńskie Diablak - eks. 13,1 alk. 6,1%
Browar nieznany - Pszczyńskie Niepasteryzowane Miodowe - parametry podam wieczoremComment
-
Browar Południe - Kresowe Jasne Pełne
Alkohol: b/d, ekstrakt: 12,5%.
Browar Południe - Kresowe Jasne Mocne
Alkohol: 6,5%, ekstrakt: 14%.
Browar Południe - Stout
Alkohol: 5,5%, ekstrakt: 13%.
Piwa pasteryzowane, filtrowane.
Wyprodukowano przez:
Browar Południe s.c.
Wąsocz 95
42-274 KonopiskaArturze, Cieszyn to nieco inna sprawa. Zmiana właściciela w Cieszynie będzie w praktyce widoczna tylko i wyłącznie w dokumentach.
Jeśli chodzi o browar Gab to przestał po prostu istnieć. W jego miejsce powstał Browar Południe. Nowy właściciel, nowe piwa o innych parametrach, spółka zarejestrowana w zupełnie innym miejscu.
Jak w DP będą wyglądały wszystkie piwa Gaba jeśli podmienisz nazwę?
Nie lepiej "pochować" stary Gab i "powołać" nowy browar.
Jeżeli kupię sobie kiedyś browar nazwę tak jak będę chciał, uwarzę całkiem nowe piwo, a możne i nie nowe, to będzie to nie mój browar tylko poprzednich właścicieli? No bo jak znajdę w sieci opisy mojego piwa, z mojego browaru, ale pod starą nazwą browaru, to co sobie pomyślę? Myślę, że lekko się wkurzę
Takie pytanie, czy browar w Ciechanowie zawsze był Ciechanem?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Rzecz w tym że będzie to browar ciągle stojący fizycznie w tym samym miejscu. Na razie nie miałem czasu się tym zająć, jednak albo będzie zmiana nazwy albo dodany będzie jako nowy wpis, zależnie jaką strategię na dalsze działanie bazy danych browarów w BB przyjmę. W przypadku Ciechana była li tylko edytowana nazwa a przecież właścicielstwo/nazwa się zmieniało przez tych kilka lat zanim stanęło na obecnym etapie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Krótko mówiąc, będzie Południowy zamiast GAB, i oto mi chodziło.
Dzięki."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
Comment