Browar BOSS : Joker Pils - ekstraktu brak, alkohol 4,2% obj. , 500ml (euro) , cena 1,19zł , kapsel z datą .
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
z wielkim trudem uaktualnione. przepraszam za opóźnienia i dziękuje za wytrwałość i śledzenie rynku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Kmicic Pils ze Zduńskiej Woli.Alk 5%.Ekstraktu nie podano.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yendrasSpiż: w spisie brakuje Ciemnego 13%. A Granatowe to pewnie można już wykreślić.
znowu nie podajesz o który Spiż chodzi...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Bo Tatry są produkowane w Leżajsku...
A tak w ogóle, to ten temat służy do zgłaszania całkiem nowych piw, które dopiero się pojawiły. Ewentualne braki piw w Dzienniku Piwnym zgłasza się tutaj.Last edited by Wujcio_Shaggy; 2006-01-21, 22:09.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Brak piw
Witam.
W dzienniku piwnym brakuje dwóch piw z browaru Łomża.Łomża produkuje je dla Ahold Polska(supermarkety Albert).Jeden to Euro Shopper Jasne (alk 4,7%),drugi to Euro Shopper Mocne (alk 6,8%), oba piwa są w puszkach 500 mln (nie znam niestety parametrów ekstraktu) oraz Euro Shopper Jasne (alk 4,7%) w butelce zwrotnej.
Z tej przyczyny nie mogę uzupełnić mojego Dziennika Piwnego.Dlatego proszę o dodanie tych piw do tabelki.
Pozdrawiam
ps.Parametry ekstraktu tych piw prześlę w ciągu dwóch dni.Comment
-
wprowadzone / uaktualnione- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTgranatowe to była nazwa dla ciemnego w Spiżu wrocławskim [...]
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART[...] znowu nie podajesz o który Spiż chodzi...Comment
Comment