Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Comment
-
Swoją drogą powinni zrobić limited edition kilkuset butelek śledzia w piwie - na pohybel browarbizowiczom Podejrzewam, że sprzedaż "w pewnych kręgach" byłaby niezła.Last edited by wrednyhawran; 2012-02-02, 13:16.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Pośród całej tej owocowej zupy zalewającej nasz rynek, pojawiają się jednak perełki jak Alt czy ten Lwówek. Choć nazwa Lwówek Belg brzmi nieco głupawo. To już lepiej było by Lwówek Belgijskie. No ale lepsze niż kolejne BursztynoweComment
-
No bo nie ma takiego piwa w bazie. Ale podając samą nazwę nijak go do niej nie dodamyLast edited by Sokół83; 2012-02-18, 17:04.Comment
-
-
Może kod z kontretykiety coś powie znawcom?
5907582579144Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Mówisz masz.
Niemniej jednak proponuję wykorzystać ten potencjał wyobraźni w inny sposób niż wymyślanie dziwnych smaków piw.Comment
Comment