Parametry przypominają witbiera, zwłaszcza to IBU
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Jak już pisałem, ma przypominać piwa czeskie. Mniej mocy, gazu i... GORYCZKIComment
-
Comment
-
Jakto po jakich Czechach? Po VelkokozlovickichLast edited by Pendragon; 2012-04-18, 20:21.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Bo nazywa się "Wesołych świąt" http://browar.biz/forum/showthread.php?t=95701
Edit: Zostałem wyprzedzony zgłaszam swój post do skasowania.Last edited by baania; 2012-04-20, 11:53.Comment
-
Ten przypadek przekonuje mnie do zastosowania łamańca, przy czym obecna nazwę należałoby umieścić na pierwszym miejscu, czyli PINTA - Dobry Wieczór / Wesołych Świąt.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
To to samo co świąteczna edycja pt. Wesołych Świąt, więc póki co tak sobie zaznacz.
Ten przypadek przekonuje mnie do zastosowania łamańca, przy czym obecna nazwę należałoby umieścić na pierwszym miejscu, czyli PINTA - Dobry Wieczór / Wesołych Świąt.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Tylko proszę pamiętać, że takich "myków" z nazwą już wpisanego piwa, ja zrobić nie mogę.
Moją rola polega tu na nie dodaniu nowej markiLast edited by Pendragon; 2012-04-21, 11:53.
-
Comment