A ja się natknąłem na Namysłów Pils, patrząc na nalewak (później wrzucę fotkę do kolekcjonerstwa - ozdoby nalewaków) można powiedzieć, że nowe piwo, a jak jest na prawdę to nie wiem, bo nikt mi nie potrafił powiedzieć.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
W latach '90 jedno z częściej pitych przeze mnie piw, nie licząc tych z Gdańska i Elbląga.
Jeśli bardzo się upieracie by w nazwie pojawiło się "okocimski", to piszcie do ARTa.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dodaj proszę jako nowe, wątek już istnieje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
No dobra, na władzę nie poradzę
Przy okazji - może ktoś się dowiedział, jak Widawa ochrzciła swoją ciemną pszenicę? W piątek jeszcze nie wybrali nazwy.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
O, wrócił, czyli nie zabłądził Tak, mam potwierdzenie nazwy prosto ze źródła.
Wojtek - tutaj już nie zgłaszamy...Last edited by Pendragon; 2012-05-22, 18:11.
-
W Lidlu dwa wynalazki:
- Argus Naturalnię Mętny
- Argus Miodowy
Jeżeli chodzi o mętnego, to zakupiłem sztukę. Na malutkiej etykiecie info, że zawiera słód pszeniczny (40 proc.) Poza tym podali tylko adres Jankowice – Tarnowo PodgórneComment
-
-
Jan Olbracht Browar Staromiejski
Bursztyn Toruński
Alk. 6,0 % objWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment