Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CIESLE
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Porteroswitam.
Gdzie umieścić w dzienniku piwnym nektar Mocne Polskie z browaru Jako???
PozdrawiamPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rude_BoyBOSS : Podpiwek Lubuski - ekstrakt : 4,5% wag. , alkohol : bezalkoholowe , 1000 ml PETLast edited by Pogoniarz; 2006-06-02, 17:50.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNo właśnie,traktować to jako piwo,czy też nie...Dziś chciałbym ,dodać ,ale nie mogę,gdyż nie ma w spisie.Jaka będzie decyzja?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNo właśnie,traktować to jako piwo,czy też nie...Dziś chciałbym ,dodać ,ale nie mogę,gdyż nie ma w spisie.Jaka będzie decyzja?
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcTo piwo występuje równiez w wersji mocnej. Skoczę jutro do sklepu i podam dokadniejsze dane.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
już był wprowadzony: http://www.browar.biz/piwo.php?id=1828- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rude_BoyŻywiec : Freeq Green Lime - ekstrakt : brak , alkohol : 4,5% obj.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cineClash! po niku i analizie wpisu o zainteresowaniach wnioskuję że police & thieves Trafiłeś ostatnio na coś "nowoodnalezionego"? Bo oficjalne doniesienia nie napawają optymizmem. zwłaszcza te plotki o niebycie jednego z filarów.Comment
-
bo związek lużny jest. dawno, dawno temu, kiedy w kraju między odrą a bugiem piwo miało smak piwa a w kraju na wyspie władała pewna starsza pani a rządziła pewna bardzo konsekwentna starsza pani pojawiło się zjawisko zwane The Clash.
poprostu myślałem że rude boy będzie miał coś ciekawego o mojej ulubionej kapeli.
a związek z piwem jest taki że the clash pili piwo, rude boy i ja pijemy je nadal.Comment
Comment