Dla Erxona piwa o nazwie Jakt warzył Białystok, równiez portera Widzę, że Szwedzi teraz korzystają z usług Krajana
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesże jak?PoszukujęComment
-
Chojrak Jasne z browaru Boss ekstr b/d alk 4.2%Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83e-prezesowi chodziło o to
Jakt 8,0 PORTER, piwo jasne 18,1%wag...
To pierwszy jasny porter z jakim się spotkałem, dlatego też o tym napisałemPoszukujęComment
-
Głubczyce
Master Pils a.4,2% obj. e. nie podano
Master Mocne a.6,6% obj. e. nie podano
Comment
-
to piwka robione na zlecenie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Na zdjęciu puszki dokładnie nie widać ale jest tam napisane Głubczyce ZP [czyli zakład produkcyjny jak mniemam) i potem chyba cyfra, tak Jaka to cyfra ? Czy to aby nie z Brzegu ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotChojrak Jasne z browaru Boss ekstr b/d alk 4.2%
Namysłów Piwo Jasne Pełne ekstr. 10.1% alk. 5.0%Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
na obu puszkach nie ma żadnej informacji aby były robione na zlecenie kogokolwiek.
napis odnośnie pochodzenia brzmi tak:
Wyprodukowano: Z.P. "Głubczyce" S.A. ul. 1 Armii WP 16-18 48-100 Głubczyce
ZP to raczej Zakłady Piwowarskie , a o Brzegu ani słowa.
A data wazności obu piw to styczeń 2007 , więc to raczej calkiem nowe piwa.Last edited by remfire; 2006-07-01, 22:38.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotChojraka jasnego dalej nie ma.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
wszystko dodane, dziękuję.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Nad morzem spotkałem Broka Sambor w brązowej butelce i bez napisu "Export"
Comment
-
Extra Mocne z Korebu
alk. 8%
niestety browar chyba nastawia sie na niezbyt wymagającą klienteleComment
Comment