Faktycznie! Nie jeszcze nie piłem żadnego. Nie patrzyłem nawet na browar, bo byłem przekonany, że to Głóbczyce. Tak mi się jakoś wbiło na spotkaniu. Już jest na forum.
No dobra żeby nie śmiecić.
fakt . zwracam honor. patrzylem pod zywcem i warka jeszcze bo myslalem ze tam moze to teraz robia a na lezajsk nei zerknalem. ale fakt faktem ze na butelce podaja po prostu grupa zywiec w zywcu... pozdr
wiele jest dobrych piw na tym świecie... czy starczy życia by ich wszystkich spróbować???
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
Faktycznie! Nie jeszcze nie piłem żadnego. Nie patrzyłem nawet na browar, bo byłem przekonany, że to Głóbczyce. Tak mi się jakoś wbiło na spotkaniu. Już jest na forum.
No dobra żeby nie śmiecić.
We wtorek piłem w Hauście 2 piwa, których nie ma w DP: Ciemne (dla mnie smakowało Stoutem, choć to podobno dolna fermentacja) i Porter. Zakładam, że to piwa warzone na miejscu. Smakowały jakby były. No porter mógł być równie dobrze Zamkowy, ale ponieważ tego ostatniego beczkowego nie piłem to nie wiem. Może ktoś z okolic ZG zweryfikuje informacje.
na weryfikacje tychże danych czekam bezskutecznie od kilku miesięcy. piłem tam portera, który to miał być z ich wypustu a moja wizyta odbyła się w kilka tygodni po rozpoczęciu warzenia więc nie wiem na ile jest to ich piwo bo kilku tygodniowy porter to hm...
Będąc w długi weekend w Szklarskiej Porębie zobaczyłem w kilku kioskach przy Szrenicy w sprzedaży piwo produkowane przez browar Głubczyce KOZACKIE i KOZACKIE MOCNE. Ceny tych trunków odpowiednio 2,00 i 2,50 PLN.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rotmistrz
Będąc w długi weekend w Szklarskiej Porębie zobaczyłem w kilku kioskach przy Szrenicy w sprzedaży piwo produkowane przez browar Głubczyce KOZACKIE i KOZACKIE MOCNE. Ceny tych trunków odpowiednio 2,00 i 2,50 PLN.
Kozackie i Kozackie Mocne warzy Namysłów. I tam też znajdziesz je w DP jeśli odczułeś ich brak.
Comment