Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika havranek
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Last edited by Shlangbaum; 2006-09-08, 18:17. -
Piwa Opti w puszce dotychczas produkowane przez Namysłów, obecnie są produkowane przez Perłę Browary Lubelskie. Zmiana nastąpiła, jak sądzę tuż przed wakacjami.
Parametry to:
Piwo Opti Jasne zawartość alkoholu 4,5%. Opakowanie to puszka 0,5l w kolorze białym z czerwonym napisem Jasne
Piwo Opti Strong - zawartość alkoholu 7,6%. Opakowanie to puszka 0,5l w kolorze czarnym z czerwonym napisem Strong.
Własciwie powinno to wylądować w temacie nowe piwa, ale jak już napisałem w tym, to myślę, ze wystarczy i ART zauważy.Last edited by kopyr; 2006-09-13, 17:24.Comment
-
nie zauważył i przeniósł- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Brak w dzienniku piw z Grudziądza: "Grudziądzkie - dobra dziewiątka" (9,0% vol., ekstraktu nie podano) oraz podobnego z nazwy ale słabszego, chyba 7,8% - butelka z etykietą została u Marusi.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxŻnin, Leszek Mocny
10,1 wag. ekstr.
alk. 5,5% obj.Comment
-
VAN HORN
W markecie POLO zkupiłem piwo wyprodukowane przez browar GŁUBCZYCE VAN HORN. Jest to piwo jasne pełne, zawartość alkoholu 4% obj. reszty danych brak. Opakowanie puszka biała ze zloawo-cerwono-czarnymi elementami. Jakość piwa śrenia, lekko kwaskowe, piana drobnoziarnista szybko siadła, pozostawiając dziurawy kożuszek, kolor jasnożółty, klarowny. Ogólna ocena piwa na 2. Kolejny wyrób browaru który wcale nie zachwyca smakiem. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!Comment
-
Bardzo proszę o dodanie Carter'a o eks. 8% którego popijaliśmy nieoficjalnie z tanka na zlocie. Jest to informacja pewna i sprawdzona.Comment
Comment