Pojawiło się nowe piwo z Namysłowa 9% nazywa sie basztowe,następna nowosć.Zobaczymy co z tego wyjdzie?
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nekPojawiło się nowe piwo z Namysłowa 9% nazywa sie basztowe,następna nowosć.Zobaczymy co z tego wyjdzie?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Pojawiło się piwo Brok Strong 7% alkoholu,puszka, z Browaru Koszalin.
Nie znalazłem tego piwa w DP,więc postanowiłem zamieścić w tym temacie.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83po czym odróżniaż piwa z CP??
Bo Brok to Royal Unibrew i raczej jest z Koszalina. W Jędrzejowie mają swoje marki...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
-
Odwiedziłem stację Statoil i znalazłem tam znane już Trzy Korony , ale tym razem pochodzące z Van Pura.
Trzeba więc dodać
VAN PUR - Trzy Korony Jasne a. 5 % e. nie podano
VAN PUR - Trzy Korony Mocne a. 7 % e . nie podano
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaPytanie do IX1 czy Pogoniarza?
Bo Brok to Royal Unibrew i raczej jest z Koszalina. W Jędrzejowie mają swoje marki...
Mam browar w swoim mieście i nie mam kompletnie pojęcia co oni warzą i rozlewają Oni chyba teżLast edited by Pogoniarz; 2006-10-07, 22:42.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
dzisiaj dodam zaległości.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83piłem wczoraj Carmell i był on z Lublina
nie wiem czy przenieśli produkcję czy tylko podają po prostu adres centrali
parametry takie same- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaaWitam. Piję takie piwo:TAB PREMIUM PILS, zaw.alk. 4.0. brak zaw.ekstraktu.opakowanie puszka.PZDR- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Ja to na razie traktuje jako plotę. Jak ktoś zobaczy to cuś na własne oczy i będzie chciał opisać to niech się tu zgłosi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaaWitam.Piwo SENATOR FULL LIGHT ,z browaru RACIBÓRZ. Piwo jasne zaw.alk 4,3% obj. brak ekstraktu, cena 1,10 złociszy w małym sklepiku Jeszcze dodam,że pasteryzowane.PZDR- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
dot. żnińskiego Leszka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxMogę Ci podesłać etykietę z tego piwa
"staremu" zmieniłem nazwę na Leszek Mocny 12,1*- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment