Browary Warmińsko-Mazurskie Jurand - Faustus piwo pszeniczne; alk. 6% obj.; głupim a modnym zwyczajem ekstraktu nie podano.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Juby_piwoszFaustus piwo pszeniczne, alk. 6%
Herrnbräu Bürgerliches Brauhaus, Faustus (dla BWM Jurand)Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Tańcowane pils i Tańcowane Mocne
Zakupiłem dzisiaj takie dwa piwa w sklepie Piwowar w Lublinie.
Tańcowane Pils ma alk. 4,1% obj.natomiat Mocne alk.7,2 obj.
Wyprodukowano przez Royal Unibrew Polska Sp.z o.o.
ul.Armii Krajowej 30-150 KrakówComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreckZakupiłem dzisiaj takie dwa piwa w sklepie Piwowar w Lublinie.
ul.Armii Krajowej 30-150 KrakówLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreckZakupiłem dzisiaj takie dwa piwa w sklepie Piwowar w Lublinie.
ul.Armii Krajowej 30-150 Kraków
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotA zaglądało się do dziennika piwnego czy aby takie piwo już jest? Jeżeli nie to najpierw się sprawdza a potem głupoty wypisuje.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotJeżeli nie to najpierw się sprawdza a potem głupoty wypisuje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreckNie zagladało się .I co z tego? Dla mnie to nowe piwa.Sprawdziłem w liscie piw i jakoś nie widziałem.Natomiast moze rozwiniesz temat,dlaczego głupoty wypisuję,bo jakoś nie bardzo rozumię?Coś Ci sie nie zgadza?
Pomyśl,nigdy nie piłem Żubra.Nagle zobaczyłem go w sklepie i..........wpisałem jako nowe piwo.Twoje zdrowieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Jakbym się dopatrywał czegoś zabawniejszego. Otóz dowiedzieliśmy się, że w Krakowie powstał nowy browar przy ul. Armii Krajowej.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotGłupoty bo wypisujesz stare piwa jako nowe.I jeszcze piszesz,że sprawdzałeś.
Pomyśl,nigdy nie piłem Żubra.Nagle zobaczyłem go w sklepie i..........wpisałem jako nowe piwo.Twoje zdrowieComment
-
Royal Unibrew, prawdopodobnie Koszalin.
Górskie Super Mocne - nowa etykieta i "woltaż" - 9,5%Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreckNapiszę jeszcze raz,bo widzę ,że KISZOT sie tylko nie myli ale i wszystko wie.Ot,taki omnibus browar.biz.-owy,który doskonale ocenia co jest głupotą ,a co nie.BRAWO!BRAWO!.Sprawdzałem - zmylił mnie ADRES na kontretykiecie i jak napisalem wyżej nie skojarzyłem tego piwa z Jedrzejowem.
Napisz jeszcze jak to sprawdzałes w dzienniku? czyżby był nowy browar w Krakowie jak to Abernacka napisał? Bo później wychodzą takie kwiatki jak z Faustusem przy Jurandzie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotKiszot wszystkiego nie wie ale zanim coś napisze to stara się to zweryfikować i jeżeli się c.... to nie obraża innych.
Napisz jeszcze jak to sprawdzałes w dzienniku? czyżby był nowy browar w Krakowie jak to Abernacka napisał? Bo później wychodzą takie kwiatki jak z Faustusem przy Jurandzie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment