Też się takiego nie spodziewałem. Może trochę za słodkie jest, ale szczegóły pojawią się jak będzie założony odpowiedni temat dla tego piwa. Zresztą po giełdzie w Tychach, będzie chyba więcej chętnych do opisania wrażeń z tym piwem związanych.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Comment
-
kanclerz złoty
Na liście piw brak pozycji Kanclerz Złoty
Zakupiony tydzień temu w Rowach ale widziałem również w sklepach w Słupsku i okolicach.
Informacje z etykiety:
Piwo jasne pełne, pasteryzowane. Alk 5,2% obj. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel. Przechowywać w chłodnym miejscu. Wyprodukowano przez Royal Unibrew Polska sp. z.o.o., ul. Armii Krajowej 18, 30-150 Kraków.
pozdrawiam
wedge7Last edited by wedge7; 2007-05-21, 22:33.Comment
-
Pomimo braku stuprocentowej pewności co do parametrów a nawet miejsca warzenia, co najmniej kilku forumowiczów widziało i próbowało to piwo: http://www.browar.biz/forum/showthre...740#post682740 . Może udałoby się umieścić je w DP?Comment
-
Łomatko, kolejny... jeleń?
Ja go też nie zauważam, no przynajmniej staram sieLast edited by Pendragon; 2007-05-24, 20:19.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
dopiero w przyszłym tygodniu, chyba że uda mi się wcześniej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Comment
Comment