Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2007-09-02, 16:23.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Comment
-
No więc własnie zgłosić chciałem (a nie nawijać) bo w bazie nie znalazłem ... chyba, że baza jest gdzie indziej ...ale spoko, nastepmnym razem wyrwę się przed szereg dopiero po przeczytaniu każdego posta na forum. Przepraszam.
A baza jest gdzie indziej, bo to piwo nie było warzone przez Juranda, tylko dla Juranda, co w tym wątku, chociażby, wspominane już było setki razy.Last edited by Maggyk; 2007-09-02, 16:42.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Za linki dziękuję, co do szukania fakt - mogłem sie bardziej postarać, ale jestem tu trochę świeży (generalnie jezeli chodzi o fora to mało kumam ) - takze trochę wyrozumiałości poproszę. Faustus - fakt - przyjrzałem sie uważnie etykiecie - gdybym to zrobił wcześniej, nie zajmowałbym miejsca. Pozdrawiam.Comment
-
Moze troche w oderwaniu od poprzednich wątków, ale chyba w dobrej kategorii... jak widzę wszelkie polskie pszeniczniaki pojawiające się na rynku powodują niemały wzrost pobudzenia wśród forumowiczów browar.biz ... jest natomiast na rynku (pół roku przynajmniej) )taki Faustus - bardzo przyzwoity pszeniczniak sygnowany przez browar Jurand, a w całym browar.biz delikatnie mówiąc skompo o tym piwku ... zastanawiam się czemu?
No chyba, że ja jestem jakis niepełnosprytny i nie mogę nic o tym zacnym wajcenia dorwaćComment
-
Tak się zastanawiam, z czego wynikają problemy choćby z przeglądaniem tematów i mam wrażenie, że problem leży w hybrydowym lub nieliniowym wyświetlaniu postów. Rozwiej moje wątpliwości, ale jaki sposób wyświetlania masz ustawiony?Comment
-
Połczyn
Romper premium strong
alk. 6,2%
butelka typu PET, poj. 1 l.
Na etykiecie napisano, że data przydatności na butelce. Mimo założenia okularów owej daty nie zauważyłem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Sorry, że tak późno odpowiadam ale sam nie znałem odpowiedzi. Pytałem się dopiero podczas dzisiejszej wizyty w browarze."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Gold Caramel Classic - Łódź
Ja wiem, że nie jest to nowe piwo (jako karmelek łódzki), ale wartym jest dla mnie odnotowanie faktu, że w osiedlowej Biedronce w Bialymstoku to piwo jest dostępne w wersji puszkowej:
Gold Caramel Classic - piwo ciemne, dosladzane, karmelowe; alkohol do 0,5% obj.
Skład: woda, słód jęczmienny, cukier, chmiel.
Ciekawa alternatywa dla wszechobecnego KarmiComment
-
Comment
-
Comment