Postaraj sie wybrać odpowiedni browar. Tatra jest w zakładce browaru Leżajsk.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
Browarmia, Klasztorne, parametrów niestety nie znamGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika earl_greyMam pytanie, czy Regina Premium 11,7 wag. 5,6% jest tym samym piwem co Regina Premium Pils 11.7% wag. 5.7%- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikBrowarmia, Klasztorne, parametrów niestety nie znam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Garrotajakis litewski porterek niezbyt mocny 6,8proc.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GarrotaStary browar Krakow"Glowa Smoka"Comment
-
Santo Mario browaru Van Pur.Alk. 2.8% .Robione dla jakiejś firmy ale pucha mi sie zapodziała i nie mogę sprawdzić co to za firma.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotAlk. 2.8%Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrCzeski błąd czy nowy styl na polskim rynku piwnym?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RobaczekChciałem dodać do dziennika piwnego wypity browarek Tatra Pils w Grupie Żywiec, ale nie ma takiego piwa w spisie.Last edited by e-prezes; 2006-12-23, 18:17.Comment
Comment