Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtomaszDziennik piwny mnie tak niefortunnie skierował.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTodnośnik do tego tematu znajduje się tylko w zkaładce dla piw krajowychComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtomaszJeżeli w dzienniku mogę wybrać kraj w tym przypadku Belgia to chyba nie jestem w środowisku piw krajowych. Coś tu jest nie tak. Według mnie, jeżeli wybieram "Belgia" program powinien automatycznie wyprowadzić mnie z piw krajowych. Przez przypadek odkryty został błąd programu, chociaż być może należy o tym napisać w dziale "Zgłoszenia błędów i propozycji".Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtomaszJeżeli w dzienniku mogę wybrać kraj w tym przypadku Belgia to chyba nie jestem w środowisku piw krajowych. Coś tu jest nie tak. Według mnie, jeżeli wybieram "Belgia" program powinien automatycznie wyprowadzić mnie z piw krajowych. Przez przypadek odkryty został błąd programu, chociaż być może należy o tym napisać w dziale "Zgłoszenia błędów i propozycji".
w zakładce dla wprowadzania piw zagranicznych, masz do wyboru kraj, ale nie masz linka do tego tematu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrBelgia, to oprócz kraju, również nazwa browaru w Polsce. Produkuje on np. Fratra, Wojaka czy Gingersa o masie piw marketowych nie wspominając.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULIW Hauscie jest jeszcze jedno piwo, które nie jest uwzględnione w spisie Browar.biz i nazywa się Belgijskie Ale, ekstrakt ma ok. 12 (żródło: piwowar). Figuruje ono w menu jako jedno ze spacjalnych sezonowych piw i obecnie jest dostępne.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
piwka dodane, dzięki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Ambrosius Special
Yo!
Właśnie po paru minutach od wejścia w Wasze towarzystwo dostałem okazję poinformowania ze w Dzienniczku Piwnym nie mogłem zaznaczyć Ambrosiusa Special z Browaru Półnconego - Sulimar. To piwko jest tak dziwne, że jego produkcją zajmują się różne browary (Van Pur, Głubczyce, Sulimar Północny, czy Kiper a także Holma w Czechach i Popper w Słowacji itd.) Wygląda tak samo, ale smakuje inaczej (i ma różną zawartość alkoholu). Fajnie byłoby uaktualnić listę. PozdroComment
-
Yo Yo Yo!!!
Spoko ej ziom ale fajnie by było jakbyś obczaił parametry tego piwa i nam je tu podał, bo zgadywać nie bedziemy
Pozdro 600!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dnowokAmbrosiusa Special z Browaru Półnconego - Sulimar.
Czyżby browar pośmiertnie wydawał piwa?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dnowokYo!
Właśnie po paru minutach od wejścia w Wasze towarzystwo dostałem okazję poinformowania ze w Dzienniczku Piwnym nie mogłem zaznaczyć Ambrosiusa Special z Browaru Półnconego - Sulimar. To piwko jest tak dziwne, że jego produkcją zajmują się różne browary (Van Pur, Głubczyce, Sulimar Północny, czy Kiper a także Holma w Czechach i Popper w Słowacji itd.) Wygląda tak samo, ale smakuje inaczej (i ma różną zawartość alkoholu). Fajnie byłoby uaktualnić listę. PozdroLast edited by e-prezes; 2007-02-11, 18:47.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotAmbrosius z Suwałk? A gdzie takie cudo znalazłeś?
Czyżby browar pośmiertnie wydawał piwa?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83w Łodzi u Grubego piwa z Suwałk są dostępne cały czas (ostatnie z datą do maja)Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment