Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
a to ciekawostka, bo to by znaczyło, że browar jeszcze w tym roku działał (ze względu na daty przydatności) mimo informacji że w grudniu został zamknięty...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nie wiem, sprawdzę butelkę po powrocie do domu . W każdym razie Red House był smaczny, choć istotnie pochodził z zapasów z "piwniczki".
Wydaje mi się, że jeszcze w zeszłym tygodniu widziałem to piwo w sprzedaży w warszawskim sklepie Jola. Chyba nie pochodziło z Kormorana?Comment
-
Red House jest dostępny cały czas u Grubego w ŁodziComment
-
zdawało mi się jednak że wcześniej daty przydatności Regin były ograniczone do 3 miesięcy... nie mniej jednak niezależnie od tej sprawy dałem Reginie i Viflingowi datę wyświetlania w DP do końca bieżącego roku.
Viflinga jakoś zapomniałem przenieść do zamkniętych, pomimo że zdawało mi się że to uczyniłem sporo czasu wstecz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pomimo braku stuprocentowej pewności co do parametrów a nawet miejsca warzenia, co najmniej kilku forumowiczów widziało i próbowało to piwo: http://www.browar.biz/forum/showthre...740#post682740 . Może udałoby się umieścić je w DP?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Na liście piw brak pozycji Kanclerz Złoty
Zakupiony tydzień temu w Rowach ale widziałem również w sklepach w Słupsku i okolicach.
Informacje z etykiety:
Piwo jasne pełne, pasteryzowane. Alk 5,2% obj. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel. Przechowywać w chłodnym miejscu. Wyprodukowano przez Royal Unibrew Polska sp. z.o.o., ul. Armii Krajowej 18, 30-150 Kraków.
pozdrawiam
wedge7
dodane także:
Belgia, Frater Podwójny (problem z przyporządkowaniem pod konkretny gatunek)
Belgia, Frater Pszeniczny (problem z przyporządkowaniem pod konkretny gatunek)
Brok, Jantar- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Co się tyczy Dog in the Fog w nowej odsłonie - nie wiem już zupełnie pod co go podciągnąć. ktoś ma świadomość i wiedzę czy to jest górniak, dolniak, czy co...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Comment
-
takie są najgorsze do klasyfikacji- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
jeśli wiesz że Kujawiak jest produkowany przez browar XYZ a brak go w bazie - zamieszczasz ładnie tu zgłoszenie z bieżącymi parametrami. piwa brakujące uzupełniam co kilka dni.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment