Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Nie wiem czy na temat, ale do dwóch obecnie dostępnych w polsce piw z serii Draught z widgetem tworzacym pianke (mmm) obok Guinnessa i Wexford Irish Cream Ale'a dolaczyl - po przebudowie dzialu piwnego w Tesco - John Smith's - importowane z USA (jeszcze nie pilem)...
Cena 4,99 - w porownaniu do Guinessa (5,40-5,90 za puszke) i wexforda (5-7 zł) wypada chyba najtaniej, a puszka dodatkowo wyglada inaczej... (na forum pewnie sa fotki)...koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlusComment
-
Kolego ten temat dotyczy się Polskich Piw a nie piw z importu notabene wcale nie nowych!Comment
-
Piwa Askania Pils, Export i Premium warzy Frankfurter Brauhaus. Nie wiem czy te dwa na polski rynek też ale jest to prawdopodobne. Zresztą Frankfurter Brauhaus na swojej stronie www w ogóle się nie przyznaje do piw Askania, czyżby się ich wstydził?Comment
-
Namysłów dla Jako
Mocne Polskie a. 7% e.14,1%
Luzak a.5% e.10,1%
Hop's a.6 % e. 12 % - niestety tylko w butelce, więc nie mam nic do zamieszczenia w kolekcjonerstwie
dzięki.
Prośba do uczestników dyskusji aby trzymać się tematu - tu zgłaszamy wyłącznie nowe piwa POLSKIE.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
a na pewno jest warzone w Polsce?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
dodane, dzięki!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment