Popieram
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
o ile pojawienie się nowego piwa na rynku jest stosunkowo łatwe do wychwycenia, to o zgrozo trudno czasem ocenieć kiedy zniknęło...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzio ile pojawienie się nowego piwa na rynku jest stosunkowo łatwe do wychwycenia, to o zgrozo trudno czasem ocenieć kiedy zniknęło...
Comment
-
-
trzymam sobie listę po szykowaniu każdego Plebiscytu, tylko cholera czasu brak na uzupełnienie tego.
Niestety, ale powoływanie się na informacje ze stron browarów tylko rzadko ma sens...Last edited by ART; 2008-10-14, 21:59.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzitrzymam sobie listę po szykowaniu każdego Plebiscytu, tylko cholera czasu brak na uzupełnienie tego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziMoże można ci jakoś pomóc...
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziMee-e-eldu-uję: wyszukiwarka takiego piwa NIE ZNA.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziMazowieckie jasne pełne (pasteryzowane) 12,1% i 6,0% alk, które właśnie piję - nie ma w spisie piw browaru Konstancin. Jest jedynie Mazowieckie niepasteryzowane.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziRoyal Unibrew Polska
Dock Supermocne ( pisownia oryginalna z puszki) a.9,2% e. nie podano
który konkretnie z browarów RU niestety nie wiem.
Namysłów
Złoty Denar Mocny a.6,1% e. nie podano- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMoże nie kopmy leżącego - udajmy że to Mocne ekscelentne. Browar zakończył działanie to chyba już pośmiertnie nie będę nic wprowadzał.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzia piwo nakel z krajana niepasteryzowane jeszcze nieuwzględnione? ekstr. 14,1. alk. 7%. gdyż ponieważ właśnie spożywam. (i czemu znowu siedem wolt?)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gfaran Wyświetlenie odpowiedzinie mogę znaleźć w dzienniku piwnym :-(
Browar Kiper.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
Comment