To następne w Kowalu to będzie miodowe, w styczniu już będzie można zdegustować. Tak nas zapewniono na miejscu.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziProszę o dodanie do dziennika:
Browar Tumski
pils - 12°
stout - 13,8°
pils - 11,9°
stout - 13,8°
weizen - 12,8°
wiadomość z pierwszej ręki
Comment
-
-
Arturze, piwa od Kowala i Tumskiego czekają abyś dodał do DP.
Comment
-
-
W czeskim Tesco kupiłem 3 puszki, wszystkie opisane jako : VYROBENO V POLSKU . Jaki browar to produkuje?
Tutaj adres dyskusji ze zdjęciami : http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=80874Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemek12 Wyświetlenie odpowiedzileżajsk- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cap-n-go Wyświetlenie odpowiedziZ wyrobów piotrkowskiego Kipera dostępne jest nowe piwo pod nazwą Rżnięte.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziDane pochodzą z jadłospisu. Wszystkie gatunki dostępne i czekają na swoje 5 minut w DP
PILS 12°;
STOUT 13,8°;
pszeniczne 12,9°;
pszeniczno-miodowe 12,9°.
Pszenica i pszenica miodowa już w DP jest, ale można ekstrakt b/d zamienić na 12,9
Dziękuję
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziProszę o dodanie do dziennika:
Browar Tumski
pils - 12°
stout - 13,8°Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peregrinus Wyświetlenie odpowiedziTo ja proszę o sprostowanie:
pils - 11,9°
stout - 13,8°
weizen - 12,8°
wiadomość z pierwszej ręki
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziKowal -"Koźlak", parametry nieznane.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSprawa Koźlaka z Kowala bardoz pilna do wprowadzenia, ale administracja była, to pewnie szybko się pojawi. Przy okazji tematu Koszalina, to zauważyłem błąd w spisie piw w DP - jest: Brok - Sambor Niefitrowany - brakuje L
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziKoźlak z Kowala (już wcześniej zgłaszany) ma 17 blg, alk ????
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedzi
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziVan Pur przęjął także od Kielc produkcję Mocarza.
przepraszam za dłuższe oczekiwanie.Last edited by ART; 2008-11-24, 00:04.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Mea Culpa, tak dawno nikt o nim nie napisał, że nawet nie zauwazyłem, że to piwo już kiedyś ( może cały czas?) było przez VP robione.Last edited by Pendragon; 2008-11-24, 00:14.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
-
WTF>???- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment