Szukaj w Kiper Piotrków.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862 Wyświetlenie odpowiedziWydawało mi się że pierwsza cyfra kodu kreskowego wskazuje na kraj produkcji (...)
Co więcej, żaden fragment kodu paskowego nie wskazuje kraju produkcji.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Sam sobie zgłoszę
Połczyn Zdrój - Abbe Weizen
i od razu napiszę - dodane- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Włodek Wyświetlenie odpowiedziW dzienniku brak piwa Okocim Pszeniczne
Piwo jasne , alk. 5% obj.
Pateryzowane
W DP występują piwa polskie, czyli uwarzone w Polsce. Okocim Pszeniczne do nich nie należy.
Comment
-
-
Chciałem dodać coś od siebie:
Lindemans - Gueuze
Jest Gueuze de Bruxelles ale istnieje takze zwykle, ktore ma 4,5% alkoholu.
Wyprodukowane i butelkowane przez Browar Lindemans B 1602 Vlezenbeek Belgia.
Piwo fermentacji spontaniczej oczywiscie.
Przepraszam za jakość zdjęć, postaram się niebawem dorzucić lepsze. Butelka (37,5 cl) z korkiem oczywiscie + kapsel, wszystko jeszcze zapakowane w złotko.
Comment
-
-
Tutaj piszemy tylko o polskich nowych piwach. Chcesz dodać belgijskie, to po prostu opisz je w stosownym dziale, tzn. Piwo - konkretnie » Europa » Belgia
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rotmistrz Wyświetlenie odpowiedziJa zakupiłem w szczecińskim Kauflandzie piwa Ułan Premium i Ułan Mocny w butelkach pet 0,5 dcm3. Gdzie je znaleść w degustatorze?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Lachy idą
Nie zauważyłem żeby ktoś o tym wspominał... W przerwie między świętami a sylwestrem, w sklepie przy browarze w Grybowie pojawiły się piwa "Lach" Jak poinformowała miła Pani to pierwsza partia nowych piw, "takich jak Pilsweisery tylko mocniejszych trochę". O ile pamiętam 12 i 14 z większą zaw. alkoholu średnio o 0,5. Target spod budki? Nic specjalnego niestety...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k_k_s Wyświetlenie odpowiedzinie widzę pszenicznego OkocimiaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment