Arcie, czemu w spisie piw z Browaru Kormoran nie występują w ogóle piwa pn. "BK"? W tej chwili piję BK w bączku e. b/d, alk. 4,0%, czeka butelka 0,5 l BK mocne e. b/d, alk. 7,0%. Warto uzupełnić, by nie trzeba było stosować zastępczych wpisów w DP.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Browar Witnica S.A - piwo Koźlak Eksportowy
Właśnie konsumuję sobie prezent - buteleczkę Koźlaka Eksportowego (Prawdziwie Ciemne Piwo) alc. 5,8% vol. z Browaru Witnica. Piwko pyszne ciemne pasteryzowane. Stronka Browaru www.browar-witnica.pl . Piwka nie ma na liście polskich piw?Comment
-
Właśnie konsumuję sobie prezent - buteleczkę Koźlaka Eksportowego (Prawdziwie Ciemne Piwo) alc. 5,8% vol. z Browaru Witnica. Piwko pyszne ciemne pasteryzowane. Stronka Browaru www.browar-witnica.pl . Piwka nie ma na liście polskich piw?Comment
-
"Weissbier piwo pszeniczne" zakuipone dzis w lubelskim sklepie Carrefour, na etykiecie informacja: piwo pszeniczne, niepasteryzowane, dojrzewajace w butelce. Wyprodukowano w oparciu o recepture i pod nadzorem głównego piwowara minibrowaru restauracyjnego browarnia królewska w Warszawie. A obok: Wyprodukowano dla Tarczyn Dystrybucja sp. z o.o. Zawartosc alk. 5,2 %. O ekstrakcie danych brak. Mam rowniez zdjecie butelki - jesli bedzie taka wola, moge wkleic.Comment
-
"Weissbier piwo pszeniczne" zakuipone dzis w lubelskim sklepie Carrefour, na etykiecie informacja: piwo pszeniczne, niepasteryzowane, dojrzewajace w butelce. Wyprodukowano w oparciu o recepture i pod nadzorem głównego piwowara minibrowaru restauracyjnego browarnia królewska w Warszawie. A obok: Wyprodukowano dla Tarczyn Dystrybucja sp. z o.o. Zawartosc alk. 5,2 %. O ekstrakcie danych brak. Mam rowniez zdjecie butelki - jesli bedzie taka wola, moge wkleic.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
-
-
Zapomnij - Art niedawno grzecznie acz stanowczo odmówił przywrócenia jurandowego Koźlaka
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment