Wszyscy kupią nowe tanie "węgierskie" piwo, które w dodatku da się wypić... Marketing
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Może Węgrzy już nie chcą tego piwa, a etykiety zostały...podobnie robią Głubczyce, które na krajowy rynek dają kilka wzorów puszek, które kilka lat temu szły na Węgry, a kiedy kontrakt się skończył i zostało sporo pustych puszek, to szkoda je było wyrzucić...Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
to stajnia Okocim (tak przyjąłem)? Mamy po Perle kolejne CZARNE piwo na rynku
Dodane.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Proszę nie zgłaszać więcej Pszenicznego Okocimia Dziękuję wszystkim za cierpliwość i zamieszczanie bieżących informacji. Bardzo proszę nie dodawać tutaj informacji o zmianach parametrów, bo wprowadza to spory zamęt przy dodawaniu nowych piw do bazy. Przy zgłoszeniach nowych piw bardzo proszę o podawanie także producenta oraz w miarę możliwości datę przydatnoścido spożycia aby jako tako można było określić czas debiutu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Browar Sulimar
Cornelius Porter - 22% ekstrakt, 8,1% alkoholu
Cornelius Honey Weizen - 12,5% ekst., 5% alk.
Cornelius Ale Ale - 13,8% ekst., 5,8% alk.
Cornelius Greener - 14,1% ekst., 6% alk.
Cornelius Premium Lager - 12,8% ekst., 5,4% alk.Last edited by kopyr; 2010-01-11, 17:09.Comment
-
Proszę o potwierdzenie gdy ktoś je dostanie w swe ręce- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Comment
-
Głubczyce, Stern Strong
alk. - 7,2%, ekstrakt - nie podano
Zakupione w Żabce"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Zastanawiam się czy Dock Beer mozna nazwać nowym piwem czy tylko nową szatą Dock Light.Producent RU.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Core Beer
W tej chwili Core Beer warzone jest w Witnicy (a w spisie ani w dzienniczku go nie widzę)
Parametry: 11,7 % ekstr. wag., alk. 4,9% obj. (czyli takie jak z Głubczyc).Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
Comment