Zielonych? Chyba nie - maja te brązowe granaty do wersji Portera w końcu. Ekstrakt 13,1 jest właściwy dla piw jasnych mocnych.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNa szczęście to tylko błąd drukarski:
Ufff
Wczoraj wchodzę, mówię miłej pani
"Poproszę tego nibyKoźlaka"
Pani na to "Jak to?"
Ja tłumaczę, że koźlak nie może mieć 12,5% ekstraktu... bla, bla... bla, bla
Pani patrzy na etykietę i mówi ..... "Rzeczywiście"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZielonych? Chyba nie - maja te brązowe granaty do wersji Portera w końcu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziBoss- Witnica: Piwo Furtiana alk. do 5,5 %, eks. 13,1%Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziBoss- Witnica: Piwo Prowincjała alk. do 6,5 %, eks. 12%- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Poszukaj w tym wątku wyjaśnienia.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Haladdin Wyświetlenie odpowiedziW dzienniku nie widzę Okocimia pszenicznego. Jeśli ślepym, to oświećcie
Apropo zagranicznych to parę nowości w Carrefourach jest, trzeba będzie nadrobić zaległościkoncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_Moczarski Wyświetlenie odpowiedziJeśli się nie mylę, to jest on w Danii rozlewany? (...):
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mosey Wyświetlenie odpowiedziBardzo proszę o dodanie następujących piw z browaru Sulimar:
- Ale Ale e. 13%, a. 5,8%
- Honig Weizen e. 12,5%, a. 5%
- Baltic Porter e. 22%, a. 8,1%
- Greener Bio-Up e. 14,1% a. 6%
- Premium Lager Beer e. 12,8%, a. 5,4%
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mosey Wyświetlenie odpowiedziJa wnioskuję o dodanie wymienionych przeze mni piw do opcji wyboru w Dzienniku Piwnym. Spis podany przez Ciebie mnie nie interesuje. Pozdrawiam ponownie
Comment
-
Comment