Proszę o dodanie piwa: PIWO JASNE ARO, browar VAN PUR alk. 3%
Sprawdziłem listę piw i nie ma tam takiego piwa. Jest tylko tylko podobne piwo ale z logo Tesco
Więc proszę o dodanie tego piwa ponieważ chciałbym je ocenić. Załączam zdjęcie puszki.
Attached Files
╔═╗
║═╬╦╦═╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔║
╚═╩═╣╔╩═╩╝UŻYTKOWNIK
════╚╝══════════
- GIOCARE - Polski produkt wyprodukowany dla Biedronki lecz już niespotykany :( "Ten, kto wymyślił piwo, był mędrcem" http://www.kp.pl/
Proszę o dodanie piwa: PIWO JASNE ARO, browar VAN PUR alk. 3%
Sprawdziłem listę piw i nie ma tam takiego piwa. Jest tylko tylko podobne piwo ale z logo Tesco
Więc proszę o dodanie tego piwa ponieważ chciałbym je ocenić. Załączam zdjęcie puszki.
Powodzenia w ocenianiu. Pewnie taki sam shit jak Caster Pils z fotki powyżej
Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GaryFisher
Powodzenia w ocenianiu. Pewnie taki sam shit jak Caster Pils z fotki powyżej
Nie wiem jaki jest Caster Pils bo nie piłem Ale mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że jest to słabe piwo, tak jakbyś pił rozcieńczone słabe piwo Mam nadzieję, że ART doda te piwo do oceny. Takie piwa też trzeba oceniać
╔═╗
║═╬╦╦═╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔║
╚═╩═╣╔╩═╩╝UŻYTKOWNIK
════╚╝══════════
- GIOCARE - Polski produkt wyprodukowany dla Biedronki lecz już niespotykany :( "Ten, kto wymyślił piwo, był mędrcem" http://www.kp.pl/
Nie wiem jaki jest Caster Pils bo nie piłem Ale mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że jest to słabe piwo, tak jakbyś pił rozcieńczone słabe piwo Mam nadzieję, że ART doda te piwo do oceny. Takie piwa też trzeba oceniać
Dla tego miałem nadzieję, że będę mógł ocenić Castera. W zaistniałej sytuacji będę musiał się jeszcze raz przemęczyć
Caster Pils nie jest słabym piwem, to jest zanieczyszczona woda po prostu
Panowie to jest temat do zgłoszeń nowych piw, a nie do dyskutowania o nich - jak ART będzie miał czas to je doda do bazy. Wasze dyskusje czynią temat mniej przejrzystym.. Proszę także o niewklejanie tutaj fotek - one nie są konieczne do zgłoszenia piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika laktykbugbad
w rozwijanej liście wyboru piwa w dzienniku piwnym brak marki Svyturys
Ponieważ nie jest to piwo z Polski (DP masz z automatu ustawiony na browary "Krajowe"). Kliknij obok na "Zagraniczne", wybierz odpowiedni kraj, ręcznie wpisz nazwę browaru i nazwę piwa.
Świeżo nabyte nowości, sygnowane przez radomskiego Dionizosa:
Bearnard mocny
piwo jasne niepasteryzowane
butelka 0,5 l
alk. do 7 % obj.
ekstr. nie podano
Warzone w browarze Zodiak - Kłodawa dla Dionizos Radom
twELve
radomska receptura piwa EL z 1922 roku
butelka 0,5 l
ekstr. 12,5 % wag.
alk. 6.2 % obj.
Warzone w browarze Zodiak - Kłodawa dla Dionizos Radom
awiatik niepasteryzowany
butelka 0,5 l
ekstr. 12,5 % wag.
alk. do 7 % obj.
Warzone w browarze Kormoran - Olsztyn dla Dionizos Radom
Piwo ma dość nietypową etykietę. Butelka jest goła, owinięta w całości papierem z nadrukowaną etykietą, kontretykietą i innymi ozdobnikami.
Comment