Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Proponuję Ci zajrzeć do tematów o Gniewoszu i samej firmie, która się nazywa "Browar Gontyniec". To tak jak nazwać swój zakład "Zamek", a jego siedzibą byłby domek jednorodzinny . Dla Gontyńca warzy głównie Krajan (Ciemne i Koźlak), a Amber robi Jasne.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wychodzi na to, że to Łomża.
Na przyszłość dla wygody lepiej podawać taki kod w formacie 590 3538 90163 2.
A dlaczego akurat tak - jest już wątek na ten temat.
Nie trzeba zmieniać "procentażu" by móc dodać piwo do DP. Ale czy to znaczy, że to piwo znalazłeś pod jakimś innym browarem?Last edited by Pendragon; 2011-01-18, 09:36.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Tak, tam też znalazłem, z tym że myślałem, że może jeszcze gdzieś jest to piwo przydzielone, bo natas nie wiedzieć czemu żądał zmiany procentów.
-
Dziś dodałem Miodowe z Grill de Brasil oraz Gold Kegel z Łomży. Kilka dni temu Jabłonowo na miodzie gryczanym i jeszcze coś tam.
Czy jeszcze jakiegoś piwa brakuje?
-
Sam sobie odpowiadam, do późniejszego uzupełnienia:
Witnica - Master Pils (0.33) ? / 4,0
Witnica - Master Mocne (0.33) ? / ?
Łomża - Master Mocne (puszka) ? / ?
-
Master Pils też jest z Unibrewu i też go błędnie przydzieliłem do Głubczyc.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
-
Dla większego porządku proszę od dziś podawanie informacji o nowych piwach w następującej formie:
browar, marka
E: (ekstrakt)
A: (alkohol)
P: (pojemnik - butelka 0.5, 0.33, inna, puszka, PET)
kod kreskowy (nie dotyczy oczywiście piw z browarów restauracyjnych)Last edited by Pendragon; 2011-01-18, 17:33.
Comment