Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Nikt tu nie zgłaszał, a się okazuje, że Fortuna wypuściła nowe piwo.... zgadnijcie jakie?
Tak jest Miodowe (jasne) Nic więcej nie wiem, do dostania od 18 marca (tylko z beczki) w trójmiejskich Degustatorniach.Last edited by Pendragon; 2011-04-06, 09:42.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Sądzę, że skoro powstał nowy temat dla Lwówka Ratuszowego, choć od Piastowskiego różni się tylko nazwą, bo parametry są takie same, to powinien również powstać nowy dla Gościszewa Pszenicznego. W końcu rożni się od Viva-Hel i ekstraktem, i zawartością alkoholu.Comment
-
Mimo że piłem je z miesiąc temu,to nie zgłaszałem je,bo wg. właścicela lokalu była to próbna warka.Sam nie miał informacji czy będzie dalej warzone.Last edited by woosaa; 2011-04-08, 12:28.mb WOSComment
-
Sądzę, że skoro powstał nowy temat dla Lwówka Ratuszowego, choć od Piastowskiego różni się tylko nazwą, bo parametry są takie same, to powinien również powstać nowy dla Gościszewa Pszenicznego. W końcu rożni się od Viva-Hel i ekstraktem, i zawartością alkoholu.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
To piwo warzy Browar Namysłów, nie jest to nowe piwo. Dostępne w wielu miejscach, także sklepach sieciowych (34), sklepach specjalistycznych oraz niekiedy w osiedlowych sklepiach. Sprawdź w wyszukiwarce.Comment
-
Że co? Jakaś Smocza Głowa z Namysłowa?
-
Prawidłowa nazwa tych piw to Zawiercie Czekoladowe (ciemne), a jeśli chodzi o jasne, to nie wiem co tam się kryje, zapewne Zawiercie Bursztynowe, a może po prostu Boner Mocny? Wszystkie te piwa produkuje Browar na Jurze z Zawiercia. A sklepy w Krakowie to już sobie sam musisz znaleźć na forum.Last edited by Pendragon; 2011-04-08, 23:04.
-
Dziś dodane do DP:
- Van Pur, Kastel Fara Alcool
- Van Pur, Kastel Premium
- Łomża, Stern Extra Strong
- Łomża, Export Miodowe
- Jagiełło, Bearnard z kniei
- Jagiełło, Piwo Ducha z Gór jasne
- Konstancin, Pszeniczne
- Grodzka 15, Bursztynowe
Pozostaje do rozstrzygnięcia kwestia piwa EdelMeister Z Van PuraComment
-
Comment
-
Smocza Głowa - tych piw już nie ma. Kiedyś były produkowane przez browar Stary Kraków, a fizycznie przez Relakspol. Obydwu firm już nie ma od ładnych paru lat. Możesz zrobić awanturę w tym Imbirze, że wprowadzają w błąd nieuświadomionych klientów
Prawidłowa nazwa tych piw to Zawiercie Czekoladowe (ciemne), a jeśli chodzi o jasne, to nie wiem co tam się kryje, zapewne Zawiercie Bursztynowe, a może po prostu Boner Mocny? Wszystkie te piwa produkuje Browar na Jurze z Zawiercia. A sklepy w Krakowie to już sobie sam musisz znaleźć na forum.Comment
Comment