Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
Od jutra w sklepach:
Browar Kormoran
"Jabłko w piwie"
Alk. 4,5%
Ekstrakt 14%
Piwo z naturalnym sokiem jabłkowym z odmian Antonówka, Lobo, Idared, Cortland i Vista Bella.
info z oficjalnego profilu na facebook'u."Pamiętaj, że ludzie się zmieniają , a smak piwa nie"Comment
-
No Radler toto nie jest.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Gościszewo
Bearnard Limonka, piwo jasne, alk 6%Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Staromiejskie Mocne alk. 6,2%
Staromiejskie Pils alk. 4,0%
obydwa w bączkach, obydwa z Witnicy♪♫
♫Comment
-
Comment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Bydgoska Warzelnia Piwa:
-Ciemne
-Eire
-Ciemne Miodowe
-Jasne Miodowe
Wszystkie piwa mają od 4-6% alk. oraz od 12-14% ekstr. - informacja od kelneraCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
-Ciemne
-Eire
-Ciemne Miodowe
-Jasne Miodowe
Sorry, ale tych piw nie dodam, chyba że dostanę oświadczenie browaru na piśmie, że to ich własne wyroby
-
Kelner mówił, że to ich. Poza tym nie rozpoznałem w nich ani Czarnkowa ani Fortuny.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
Comment