Dzięki
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
To nie jest nowe piwo. Długość leżakowania nie czyni z niego czegoś nowego.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
ok, a tak się prezentuje, jak by co:
Comment
-
Ja bym dodał Ciechana Grudniowego jako nowe piwo. Dodajesz dziesiątki piw sklonowanych w różnych browarach. Można chyba zrobić nowy temat i dla tego piwa.
Ciekawy projekt Ciechana, który trzeba jakoś oddzielić od "zwykłego" portera ciechanowskiego.Comment
-
Gwoli prawdy, to dzisiaj mam już mniej radykalne zdanie niż wczoraj. Zastanawiam się. jakby nie było jest to nowa marka.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dobra, prezent sylwestrowy ode mnie:
- Ciechan: Grudniowy Porter
- (GAB): Stout - odpowiednio odróżniony, także w kategorii - jako piwo ciemne, bo to w końcu dolna fermentacja
-
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Last edited by Ahumba; 2012-01-08, 19:45.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
DOPPELBOCK - PREMIERA 4.01.2012 - ZAPRASZAMY
[]
Chcąc spróbować nowych piw innych od przemysłowej masówki wystarczy wstąpić na Grodzką 15, gdzie 4.01.2012 odbędzie się premiera nowego, aromatycznego piwa Doppelbock.
Zawartość alkoholu na poziomie 8-9% i ekstrakt 18% świadczy o tym, iż mamy do czynienia z prawdziwym przedstawicielem gatunku. Bukiet okrywający alkohol, goryczkowo rozgrzewający finisz, ewoluujący smak i aromat pozwoli nam ocenić czy trunek należy do piwnej arystokracji czy też jest przykrywką dla dużej ilości alkoholu i niczego więcej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment