Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sienioo Wyświetlenie odpowiedziNa Facebooku Browaru Kormoran też się to pojawiło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baania Wyświetlenie odpowiedziNiektórzy wzięli to na poważnie i czekają na nowe piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sienioo Wyświetlenie odpowiedziTo jacyś masochiści Ja czekam na piwo o smaku tranu
Swoją drogą powinni zrobić limited edition kilkuset butelek śledzia w piwie - na pohybel browarbizowiczom Podejrzewam, że sprzedaż "w pewnych kręgach" byłaby niezła.Last edited by wrednyhawran; 2012-02-02, 13:16.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziLwówek Belg
Ekstrakt - 13%
Alkohol - 5,7%Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pośród całej tej owocowej zupy zalewającej nasz rynek, pojawiają się jednak perełki jak Alt czy ten Lwówek. Choć nazwa Lwówek Belg brzmi nieco głupawo. To już lepiej było by Lwówek Belgijskie. No ale lepsze niż kolejne Bursztynowe
Comment
-
-
No bo nie ma takiego piwa w bazie. Ale podając samą nazwę nijak go do niej nie dodamyLast edited by Sokół83; 2012-02-18, 17:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziNo bo nie ma takiego piwa w bazie. Ale podając samą nazwę nijak go do niej nie dodamy
Piwo ciemne, A:6%, past, w bączkach 0,33lLast edited by fuliano; 2012-02-18, 19:43.
Comment
-
-
Może kod z kontretykiety coś powie znawcom?
5907582579144Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kjaros Wyświetlenie odpowiedziMówisz i masz"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziCzy mogę poprosić o "Pizzę w piwie" ?
Niemniej jednak proponuję wykorzystać ten potencjał wyobraźni w inny sposób niż wymyślanie dziwnych smaków piw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziMoże kod z kontretykiety coś powie znawcom?
5907582579144
KRAJAN Browary Kujawsko-Pomorskie Sp. z o.o.
Adres:
ul. Browarna 1
89-100 Trzeciewnica, poczta Nakło n/Notecią
Comment
-
Comment