Przyłożyłem się w inny sposób
Parametrów nie ma podanych w karcie, a mi, przyznam, nie chciało się łazić i pytać.
Ceny konkurencyjne dla innych tego typu przybytków
czyżby Łódź wypierała belgów z Aldika ?
a w ogóle zauważyłem, ze zdublowanie tematu na zdrowie Pendragonowi nie wyjdzie) i nie lepiej było przeczytać kilka postów więcej w jednym temacie? )
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz....
Starałem się znaleźć w necie coś na temat tego tajemniczego piwa. Nazwa piwa występuje tylko w jednym medium - gazetce Biedronki. Czyli rzeczywiście "unique". Czemu "imperiale" nie wiadomo, gdyż piwo ma 14% ekstr. i 5,8 alk.
zastanawiam się nad stworzeniem platformy do społecznościowego finansowania piwa domowych piwowarów, takich którzy np brali udział w jakimś konkursie dostali wyróżnienie lub zajęli jakieś miejsce niekoniecznie pierwsze
Comment