Bym zapomniał! Na etykiecie jest zamieszczona informacja, że piwo jest NIEPASTERYZOWANE.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
poszło.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
to piwko juz jest w BD: http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=41126- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Pogoniarz napisał(a)
Romper Strong, Bosman-parametry i wygląd puchy identyko jak Okocima.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
ART napisał(a)
ok, zaległości nadrobione, Pogoniarzu drogi, ten Romper miał jakieś charakterstyczne oznaczenia wskazujące na Szczecin?
Na drugiej była literka O .Cholerna zgaduj -zgadulaLast edited by Pogoniarz; 2004-09-09, 21:33.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Zakupiłem właśnie zestaw Warki Strong z kufelkiem a tam zmiany:
Żywiec /Z/ i Elbrewery /E/.
Trochę zdziwiłem się że Warki już nie produkuje Warka
Na moich puszkach jest Z wiec Żywiec
Wiem że to wszystko jest nieco skomplikowane i może szybko się zmienic , ale z pewnością są w sprzedaży jeszcze piwa z obydwoma "wersjami" producentów , więc może warto pododawać Stronga do wszystkich browarów ?????
Wypada również dodać że zapowiadany spadek cen już się rozpoczął co widać na zamieszczonych fotkach - mam nadzieję że to początek i już wkrótce nabierze większego tempa.Comment
-
Jest też wersja Żywiec/Leżajsk (butelki). Takich wersji pojawi się zapewne jeszcze kilka (niewykorzystany Kujawiak); dodawanie Warki Strong do wszystkich browarów GŻ mija się chyba z celem. Najprościej byłoby podwiązać piwa z "trójki" pod konkretną grupę...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
(...)Najprościej byłoby podwiązać piwa z "trójki" pod konkretną grupę...
Do czego to doszło... Człowiek kupuje taką "Warkę" i znajduje wypisane drobnym drukiem potwierdzenie, że uwarzono ją w... Leżajsku.Dziku
Comment
Comment